Semínka pro zdraví

semínka pro zdravi

Ustavičná rýma, kašel, slabá imunita, suchá kůže i vyčerpání. To jsou chmury nejen chladných měsíců. Kde najít správný životní styl a nadopovat se vitamíny, když neholdujeme ovoci ani zelenině. Doplňky stravy představují náročný finanční výdaj. Příprava zeleniny není také zrovna rychlá. V zimním období je navíc zelenina chuťově nevýrazná a hlavně děti ji odmítají. Supermarkety nabízejí pestrou škálu ovoce, mnohdy bez chuti a kyselé. Darujte svému tělu aminokyseliny, vitamíny A, B, C, F i E. Právě vitamín E je zdrojem mládí.

Obrňte se vitamíny

Vyzkoušejte přírodní sílu semínek. Pyšní se vysokým obsahem polynasycených mastných kyselin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny. Lze si je koupit oloupaná anebo se slupkou. Jistě jsou obsažena v pečivu, dodají mu bohatší chuť. Jen díky pečivu si dávku energie neuchováme. Měli bychom je křupat jako oříšky. Jen tak. Často se přidávají do zeleninových salátů a müsli jídla. Posilují naše trávení. Naše tělo je umí velice dobře zpracovat a odebrat z nich veškeré cennosti. Regenerují náš mozek a zlepšují paměť.

Posilněte se tradičním způsobem

Pohodlná konzumace semínek se nezapře. Dokážou vyladit chuť a nastartovat do nového dne. Mnohdy stačí pouhá lžíce denně a zbavíte se mnoha negativních faktorů svého těla. Je to snadné a pohodlné. Obchody zdravé výživy nabízejí různé druhy semínek, jejich nákup je pohodlný. Kamenné obchody i internetové e-shopy zažívají velké prodejní boom.

Semínka si ihned zamilujete

Začněte snadno. Vyzkoušejte chia, konopná, sezamová, dýňová, lněná i slunečnicová semínka. Také quinoa neboli merlík čínský, mák modrý a slzovka obecná patří k jasným favoritům. Pojídejte semínka a doplňte své tělo minerály jako je fosfor, draslík, hořčík či železo a postarejte se o přísun důležitých hormonů. Zdokonalí vaši paměť a zharmonizují nervy. Zinek posílí imunitní systém a zlepší pleť i postavu. Semínka bojují s rakovinou a dalšími zákeřnými nemocemi. Začněte s jejich užíváním ještě dnes. Jsou cenově dostupná!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here