Nejčastější ženské problémy a jak na ně: Rady našich babiček

nejčastější ženské problémy

„Ženské problémy“, to jsou slova, která označují různé neduhy. Jedno však mají společné, dokáží pořádně potrápit, a protože jsou často spojené s intimními partiemi, je mnoho žen, které se za ně stydí. Je to však úplně zbytečně, protože drtivá většina žen se alespoň s jedním takovým problémem za svůj život setkala. I vás trápí kvasinky, záněty močových cest či různé gynekologické záněty? Pak zkuste nejdříve přírodní léčbu, kterou preferovaly naše babičky a až pak se vydejte k lékaři.

Očistěte své tělo

V případě různých zánětů, kvasinek a gynekologických potíží je často problém ve střevech, ve kterých se přemnoží škodlivé bakterie, které mohou ve vašem těle dělat neplechu. Proto je velmi dobrou volbou nejdříve nasadit očistnou dietu a jíst hodně česneku. O něm se říká, že je to takové přírodní antibiotikum.

Mykóza

Mykóza neboli kvasinková infekce postihuje mnoho žen a někdy může jít o vleklý a dlouhodobý problém. Kvasinky milují vlhké a teplé prostředí. Jejich zvýšení výskyt v pochvě provází nepříjemné svědění, pálení či výtok.
Nejlepší léčbou je prevence. Pokud se chcete těmto potížím vyhnout, nezapomeňte se po koupání vždy převléknout a nezůstávat ve vlhkém oděvu. Noste bavlněné spodní prádlo a nepoužívejte agresivní prací prostředky. Při potížích jsou vhodné tinktury z penízovky, grepu, houby šiitake. Omezte sladkosti. Pomáhají také sedací koupele nebo tampon namočený v jogurtu s živou kulturou.

Záněty močových cest

Velmi častým problémem žen jsou i záněty močových cest. Ty se objevují hojně v létě, ale potkat nás mohou v podstatě kdykoliv. Na vině bývá prochladnutí v mokrých plavkách, snížená imunita a nedostatečný pitný režim. Z přírodních produktů je velmi dobrým pomocníkem lichořeřišnice, olše, brusinka, vřes a maliník. Na ženský organismům mají tyto bylinky jen samé pozitivní účinky. Zapomenout nesmíme ani na měsíček lékařský, který pomáhá odplavit zánět z těla.
Příroda je mocná a spoustu problémů lze vyřešit jen díky babským radám a síle bylinek. Ne vždy jsou ale tak účinné. Pokud vaše problémy stále přetrvávají, nebojte se a vyhledejte lékaře.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here