Dopravní nehoda odškodnění

pojištění
Zdroj: Pixabay.com

Pokud patříte do bohužel poměrně veliké skupiny lidí, jejichž život zasáhla dopravní nehoda, mohly by vám pomoci služby Spolku na ochranu práv poškozených. Jedná se o neziskovou organizaci fungující jako bezplatná právní poradna pomáhající lidem postiženým různými zdravotními újmami a s tím spojenými potížemi – mimo jiné i v souvislosti s dopravními nehodami.

Nárok máte nejen na bolestné

Autonehoda se pro mnohé může snadno stát tím nejnešťastnějším a v nejhorším případě i posledním okamžikem v životě. Zdravotní újma přitom často přináší řidiči i jeho blízkým kromě smutku i nemalé finanční výdaje, které člověku v takové situaci pouze přitíží. Důležité je vědět, že proplacení bolestného není tím jediným, co můžete požadovat.

Ze zákona máte nárok na uhrazení těchto položek:

  • Náklady spojené s léčbou (léky, cestovné k lékaři, hospitalizace,…).
  • Odškodnění trvalých následků.
  • Náhrada za ztížení společenského uplatnění spojené se zdravotním stavem
  • Finanční ztráty (typicky ztráta výdělku během a po dokončení léčby)
  • Náklady na ošetřovatelskou péči
  • Škody vzniklé na vozidle

Samozřejmě, mimo menší havárie musí policie často řešit i smrtelné dopravní nehody, při kterých neměl účastník potřebné štěstí a zemřel. Jen v prvním čtvrtletí roku 2017 zahynulo na našich silnicích 88 lidí. I v případě, že podobný osud potkal někoho z vašich blízkých příbuzných, může vám Spolek na ochranu práv poškozených poskytnout pomoc při získávání odškodnění příbuzných obětí nehody (náhrady duševních útrap, nákladu na pohřeb či na výživu pozůstalých,…).

Jak poškozeným pomáháme?

Obrátíte-li se na nás, jsme schopni předložit vám objektivně veškeré vaše možnosti. Zároveň zařídíme vše potřebné k tomu, aby pojišťovna uhradila nutné zdravotní pomůcky či vyplatila odškodnění, které si nárokujete. V případě soudního sporu pak poskytujeme našim klientům bezplatné zastupování prostřednictvím advokátů spolku. To vše zcela zdarma, každý však může podpořit budoucí fungování našeho spolku a věnovat nám dobrovolný příspěvek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here