Proč a jak přestat chlastat?

alkohol

Život s alkoholikem není snadný. Potvrdí vám to každý, kdo zažil tu bezmoc a demagogii, kterou závislost přináší. Pro lidi v područí alkoholového opojení je flaška alfou a omegou jejich života, a pokud se zavčas nezačne s léčbou, bývá nezvratný i rozklad metabolický. Neřízený alkoholismus končí tragicky nejen v osobním životě, ale ve většině případů i smrtí z důvodu cirhózy jater nebo selhání ledvin. Pravidelné pití je cestou do pekel.

Máte pití pod kontrolou?

Dostat svoje pití pod kontrolu nebo s ním skoncovat úplně ale nebývá snadné. Prakticky vzato se postižený člověk neobejde bez odborné pomoci. Závislost jej ovládá natolik, že s pouhými sliby a silnou vůlí si absolutně nevystačí. Závislost na alkoholu má svá pravidla. Zkrocení ataků si žádá velkou trpělivost a respektování postupů terapeutů. Kdo není sám k sobě přísný a disciplinovaný, má pramalou šanci nedívat sebedestruktivně den co den na dno sklenky.

Donutit alkoholika do léčby nedobrovolně je velmi složité. V podstatě je to možné, jen pokud se alkoholik dopustí pod vlivem alkoholu trestného činu, může mu protialkoholní léčbu nařídit soud jako součást jeho trestu. Druhá varianta je, že závislý člověk ohrožuje pod vlivem návykové látky na zdraví či životě sebe, popřípadě někoho ze svého okolí.

alkohol

Základem úspěchu je dobrovolnost

Jak dostat závislost na lopatky dobrovolně, poradí v AdiCare. Léčba alkoholismu tu respektuje nejmodernější metody. Dokonce není nutné chodit nikam fyzicky, terapii lze absolvovat on-line. Terapie na dálku, tedy přes skype a další platformy, má účinek léčby závislosti zcela srovnatelný s osobní návštěvou.

AdiCare vám zajistí kompletní diagnostické vyšetření míry závislosti zcela diskrétně a nezávazně. Výsledky této analýzy zůstávají zcela důvěrné a zásadně se bez souhlasu klienta nepřevádějí do jeho zdravotní dokumentace. Až poté budou postiženému nabídnuty abstinenční programy, které mu budou ušity na míru.

Už nikdy více

Udržet abstinenci totiž neznamená jen vyřadit alkohol ze svého života. Pro dlouhodobé udržení abstinenčního záměru je podstatné, aby se klient za podpory terapeuta zbavil svých úzkostí, stresu nebo deprese a nalezl nové životní kvality i bez návykové látky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here