Arganový olej – vzácný rostlinný olej a retinol

arganový olej

Nenechte se zaskočit suchostí. Když vaše tělo, obličej nebo vlasy potřebují pořádnou dávku hydratace, dopřejte jim naše produkty obohacené o luxusní arganový olej z Maroka. Naše výrobky dodají vaší pokožce a vlasům potřebnou hydrataci a svěží vzhled.

Sahara zná sucho velmi dobře. A právě tam rostou arganovníky. Náš arganový olej pochází z Maroka, kde jsou tyto stromy uctívány jako bariéra proti saharskému suchu. Olejnaté plody používají místní obyvatelé k výživě a hydrataci suché pokožky a vlasů. Arganové ořechy se ručně loupou, aby se z nich získala arganová semínka, z nichž se pak získává zlatavý olej.

Objevte oázu hojnosti. Když se vaše vlasy a pokožka cítí spíše jako na poušti, naše výrobky obohacené o zlatý arganový olej z Maroka, který vyniká svými hydratačními vlastnostmi, vám poskytnou vše potřebné pro jejich zdraví a regeneraci.

Arganový olej – vzácný rostlinný olej poskytuje dokonalou péči všem typům pokožky. Prospívá suché, citlivé a aknózní pleti. Díky účinkům proti stárnutí pomáhá zejména zralé, povadlé a stárnoucí pleti a pleti s vráskami.

Arganový olej – vzácný rostlinný olej pro revitalizační a omlazující péči.

Účinně působí proti stárnutí pleti, vypíná ji, pomáhá vyhlazovat vrásky a jemné linky. Díky bohatému zdroji prospěšných látek a vysokému podílu antioxidantů vyživuje pokožku, chrání ji před dehydratací, před škodlivými vlivy a předčasným stárnutím. Má jedinečné zvláčňující a zjemňující účinky, pomáhá pleti získat zpět svou přirozenou pevnost a pružnost.

Arganový olej – vzácný rostlinný olej a jeho účinky:

    Vyživuje, hydratuje a podporuje regeneraci pokožky.

    Chrání před volnými radikály a UV zářením

    Redukuje vrásky a jemné linky, vyhlazuje pleť

    Má výrazné zjemňující a vyhlazující účinky

    Obnovuje pružnost a pevnost pokožky, zabraňuje tvorbě strií

    Podporuje léčbu akné, ekzémů, pomáhá při popáleninách

    Dobře se vstřebává.

Retinol – vitaminové sérum

Retinol se v posledních letech stal jednou z nejoblíbenějších účinných látek v kosmetice. Víte však, co přesně tento název znamená a jak retinol funguje a jak zlepšuje stav vaší pleti?

Retinol je volně prodejná, bezpečná verze retinoidů a vyrábí se z vitaminu A. Koncentrace retinolu je nesmírně důležitá, zejména pokud jste retinol dosud nepoužívali. Nejlepší je začít s koncentrací 0,05-1 %. Koncentrace 2 – 3 % jsou považovány za silné a jsou vhodné pouze pro zkušené uživatele a po otestování reakce pokožky na retinol.

Náš retinol má koncentraci 1 %. Z tohoto důvodu je vhodný i pro nezkušené uživatele a pro osoby s citlivou pokožkou.

Retinol zvyšuje tvorbu kožních buněk. Pomáhá také hloubkově čistit póry.

Retinol také exfoliuje pleť a zvyšuje produkci kolagenu. Toho dosahuje pomocí malých molekul, které tvoří retinol – ty se dostávají hluboko pod vnější vrstvu kůže (epidermis) do střední vrstvy (dermis) kůže. Když se retinol dostane do této střední vrstvy kůže, pomáhá neutralizovat volné radikály. To pomáhá zvýšit produkci elastinu a kolagenu, což může snížit výskyt jemných linek a vrásek a dodat pleti svěžejší a plnější vzhled.

Výhody používání retinolu

Pomáhá při akné

Akné je častým onemocněním pleti. Když se póry ucpou odumřelými kožními buňkami a/nebo oleji, mohou se objevit černé a bílé tečky nebo jiné typy výronů. Retinol pomáhá udržovat póry čisté tím, že snižuje hromadění kožních buněk. Kromě toho může blokovat záněty v pokožce.

Také díky své vlastnosti pomáhat při obnově kožní stěny pomáhá při rychlejším hojení jizev po akné. Při pravidelném používání účinně zesvětlí i hlubší jizvy a celkově zkrášlí a sjednotí vzhled pleti.

Je důležité zmínit, že během několika prvních měsíců léčby se mohou stále objevovat výsevy – vaše pleť může dokonce vypadat hůře (někdy se to označuje jako retinolové čištění).

Obecně lze říci, že optimálních účinků dosáhne retinol po 8 až 12 týdnech při pravidelném používání 2 až 3krát týdně.

Redukuje vrásky

Kožní buňky se přirozeně obnovují a odhalují pod sebou nové buňky. S přibývajícím věkem se to však děje méně často, což může vést ke vzniku jemných linek a vrásek.

Retinol pomáhá tento proces výměny buněk urychlit a podporuje čistší a hladší pleť. Dostává se také hlouběji do pokožky, kde podporuje tvorbu kolagenu a dále zlepšuje kvalitu pleti.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here